A klán sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen. 
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási költség

Szállítási mód 20.000 Ft-ig 20.000 Ft felett
Házhozszállítás 990 Ft INGYENES
GLS csomagpont 890 Ft INGYENES


A kiszállítás menete

Minden 20.000 Ft feletti megrendelést INGYENESEN szállítunk ki Magyarország egész területén. 20.000 Ft alatti megrendelési érték esetén a kiszállítás díja csomagpontra 890 Ft, házhozszállítással 990 Ft

A szállítás futárszolgálati partnerünk segítségével történik. A kiszállítás munkanapon 8-16 óra között történik. 

Minden esetben értesítünk arról, ha szállítási időszakhoz érkeztünk. Figyeld termékleírásunkat, ahol szállítási időszakot is feltüntetjük.

 

Szállítási módok

Házhozszállítás futárszolgálattal
Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Minden 20.000 Ft feletti megrendelést INGYENESEN szállítunk ki Magyarország egész területén. 20.000 Ft alatti megrendelési érték esetén a kiszállítás díja 990 Ft. A szállítás futárszolgálati partnerünk, a GLS segítségével történik. A kiszállítás munkanapon 8-16 óra között történik. 


Átével csomagponton 
Kérd a csomagot a legközelebbi átvevőhelyre, így a Neked megfelelő helyen és időben veheted át a megrendelt dobozt az ország 300 településének több mint 650 pontján, melyek között több mint 70 Coop üzlet is szerepel. A szállítás díja 890 Ft.
A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.

 

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés - Barion
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Banki átutalás
Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: MKB
Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-10667277-00014902
Kedvezményezett neve: Kukoly Dávid

Közlemény rovatba írd bele a rendelés számát és a rendelő nevét.

 

Ha a fentieken túl bárminemű kérdésed lenne, keress minket a Neon Ninja Box Chat-en vagy a hello@neonninjabox.hu email címen.

További részletek a következő link 3. és 4. pontjában érhetőek el: https://www.neonninjabox.hu/neonninja-altalanos-szerzodesi-feltetelek

Keresés