A klán sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen. 
Menü

GYIK

Mi is az a Neon Ninja Box?

A Neon Ninja Box egy rendszeresen megjelenő, popkult, geek és gaming meglepetéscsomag, amelyben minden alkalommal a témához kapcsolódó izgalmas ajándéktárgyakra bukkanhatsz.

 

Mi lesz a csomagban?

  • 5+ ajándéktárgy meghatározott témában
  • 18000 Ft+ értékű ajándékok

 

Mennyibe kerül egy Neon Ninja Box csomag?

2019. 01-től 8.990 Ft-ba fog kerülni a Neon Ninja Box.

 

A szállításért kell fizetnem?

6000 Ft alatt a szállítási költség 990 Ft, 6000 Ft felett pedig INGYENES az ország teljes területén.

 

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A szállítás futárszolgálati partnerünk, a GLS segítségével történik. 

Minden esetben értesítünk arról, ha szállítási időszakhoz érkeztünk. Figyeld termékleírásunkat, ahol szállítási időszakot is feltüntetjük.

 

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Házhozszállítás futárszolgálattal

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? 6000 Ft alatt 990 Ft-ért, 6000 Ft felett pedig minden megrendelést INGYENESEN szállítunk ki Magyarország egész területén. A szállítás futárszolgálati partnerünk, a GLS segítségével történik. A kiszállítás munkanapon 8-16 óra között történik. 

 

Átével csomagponton 
Kérd a csomagot a legközelebbi átvevőhelyre, így a Neked megfelelő helyen és időben veheted át a megrendelt dobozt az ország 300 településének több mint 650 pontján, melyek között több mint 70 Coop üzlet is szerepel.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával.

 

Hogyan tudok fizetni?

Online bankkártyás fizetéssel - Barion
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Külföldön tartózkodom, oda is kérhetem a csomagot?

Sajnos egyelőre csak belföldre postázunk, de a lehető leghamarabb szeretnénk a határokat átívelve elérhetővé tenni mindenki számára a Neon Ninja Box popkult, geek és gamer meglepetéscsomagot.

 

Ha a fentieken túl bárminemű kérdésed lenne, keress minket a Neon Ninja Box Chat-en vagy a hello@neonninjabox.hu email címen.

Keresés