A klán sütiket használ, hogy az oldal működése villámgyors legyen. 
Menü
TOP 10 legintenzívebb anime opening

TOP 10 legintenzívebb anime opening

TOP 10 legintenzívebb anime opening-ever, amelyek audiovizuális úton pumpálják a véredbe a vegytiszta adrenalint.

TOP 10 legintenzívebb anime opening-ever, amelyek audiovizuális úton pumpálják a véredbe a vegytiszta adrenalint. Figyelem, a következő openingek mellékhatásai a következők: függőség, libabőr és ordítozó szomszédok!

10. Boku no Hero Academia - Porno Graffitti: The Day

A Boku No Hero Academia - My Hero Academia napjaink egyik legfelkapottabb animéje, amely népszerűségének oka egyrészt a főszereplő karakterében gyökeredzik. Mégis ki ne tudna azonosulni egy olyan karakterrel, mint Deku, aki mindenáron szuperhőssé szeretne válni? Nem lehet csupán csak egyszer lejátszani. PLUS ULTRA!

 

9. Attack on Titan - Linked Horizon: Guren no Yumiya

Mi adna nagyobb bátorságot az emberevő óriások ellen, a Shingeki no Kyojin utópisztikus világában, mint ez a szimfónikus metál opening? Igen, erre én is simán felvenném a kardot Eren és Mikasa oldalán.

 

8. Murder Princess - Hikari Sasuhou: Back On

Ezt a 6 részes méltatlanul alulértékelt OVA-t sokszor újra tudnám nézni - sok más YouTube kommentelővel együtt. Apropó, kommentek. Néhány a legjobbak közül: "god I remember stealing my neighbor's internet and watching this at 12 am when I was like 10/11" és "RIP REPLAY BUTTON". Hallgass bele Te is!

 

7. Bleach - High and Mighty Color: Ichirin no Hana

A régebbi motorosok arcára biztosan kiül a mosoly, ha meghallják azt, hogy "Ichirin no Hana". A sorozat egyik legpörgősebb openingjéről van szó, aminek a vége egy ütős hörgéssel zárul.

 

6.  Watamote! - Kiba & Konomi Suzuki: Watashi ga Motenai no wa dō Kangaetemo Omaera ga Warui!

"Ha nem ismerném az animét, akkor azt hinném, egy rabszolgalányról szól, aki a végén különös kegyetlenséggel végez a gazdáival" - szól a komment, teljesen jogosan. A ne-ítélj-első-látásra tipikus esete, viszont egy biztos: ha ez az opening ment volna szombat reggel a Kölyökklubban, akkor biztosan le lettem volna tiltva a TV-ről.

 

5. Parasyte - Hatoshi Iwaaki: Let Me Hear

A Parasyte openingje annyira tipikus, hogy az már szinte tankönyvbe illik.. egészen 00:21-ig. Azt követően bekattannak és 20 másodpercenként folyamatosan feljebb tornázzák a dalt.

 

4.  Nobunagun - Pay Money To My Pain: Respect For The Dead Men

Ez egy tökéletes háttérzene ahhoz, hogy Optimus Prime ledöntsön egy gallon sört, lemenjen egy metál buliba és lerúgja a piszoárt a helyéről.

 

3. One Punch Man - JAM Project: The Hero!!

Nem kérdés, hogy miért is került fel Saitama a dobogóra. Minden megvan benne, ami egy ütős anime openinghez kell (ütős.. értitek..): gigantikus ellenfelek, IZMOK, robbanó kőtörmelékek, csillogó kopasz fej és az leírhatatlan sikoly a végén. EPIC!

 

2. Death Note - Maximum the Hormone: What's up people?

Na igen, egy másik klasszikus. A Death Note második openingje egy olyan különleges valami, ami egyszerre sötét és beteg, miközben gyönyörű. Hallgassátok akkora hangerőn, ami ki nem téríti a Földet a röppályájáról.

 

1. X-Men: The Animated Series - Ambiance: Rising

OMG! A 80-as, 90-es évek tesztoszteronnal túlfűtött időszaka egyszerűen NEM VOLT ELÉG a japánoknak és csavartak még egyet a dolgokon. A japán X-Men openingje annyira durvára sikerült, hogy sorra mentek csődbe a bútorgyárak, mert a gyerekek erre a zenére gépelték szét a foteleket a TV előtt. Villódzó, fényes hátterek, éles gitár riffek és stock-anime hanghatások közben Tremors-szerű lények támadják be Beast-et, aki sose volt még ennyire KEMÉNY és Jubilee is tud Hadouken!-ezni! :D Kész.. itt a vége, SHOCK!

Ha tetszett a lista, akkor oszd meg és iratkozz fel a YouTube csatornára, ahol a jövőben még hasonló finomságokkal foglak várni!

Ha pedig nem tetszett, akkor írj kommentben egy még intenzívebb listát. Ha szeretnél még hasonló TOP listát látni, akkor írd meg, hogy milyen témára vagy kíváncsi!

Ne feledd, hogy hamarosan véget ér a Szuperhős box rendelési időszaka, amelyben egyébként találkozhatsz a lista egyes szereplőivel is.

Keresés